Conferințe și concursuri
Simpozionul Național „Agricultura și implicațiile ei în alimentația și sănătatea omului” – 08.10.2020
Strategic Platform for Ameliorating Tunisian Higher Education on Food Sciences and Technology SPAAT4FOOD 15-18.07.2019
Ecofood 2019 24 mai 2019
Produsele zaharoase noi – imaginație și design 06.05.2019
A VIII-a ediție a Concursului „Deșeurile pot fi și artă”, 12 aprilie 2019
Simpozionului Național Studențesc “Interferențe culturale în gastronomie” 16-19 mai 2019
Conferința de închidere a proiectului internațional KNOWinFOOD, 13 – 15 februarie 2019
Făgăraș Mountains – An Inventory Towards a New National Park 10 Decembrie 2018 – 11 Decembrie 2018
Concurs gastronomic in cadrul proiectului proiectului “Istoria bucătăriei fine sibiene 14 noiembrie 2018
3rd Training pentru studenți în cadrul proiectului internațional KNOWinFOOD, 19-26 octombrie 2018
Al 9-lea Congres Central European pentru Alimentație (CEFood), Sibiu, 2018
Simpozionul cercurilor științifice studențești, ediția XVIII, 4.06.2018
Simpozionul ”Produsele zaharoase noi – imaginație și design” 14.05.2018
2nd Training pentru studenți în cadrul proiectului internațional KNOWinFOOD, 17-24 aprilie 2018
A VII-a ediție a Concursului „Deșeurile pot fi și artă”, 20 aprilie, 2018
1st Training pentru studenți în cadrul proiectului internațional KNOWinFOOD, 1-7 octombrie 2017
Concursul „Deșeurile pot fi și artă” ediția a VI-a, 17.04.2017
A 17-a editie a Simpozionului de produse zaharoase inovative 7.02.2017
Conferința Națională Principii şi valori pentru viitorul gastronomiei culturale sibiene – 18 noiembrie 2016
Conferinţa cu participare Internaţională: Right to Food and Sustainable Agriculture 1-2.11.2016 Conferinţa cu participare Internaţională Right to Food and Sustainable Agriculture
Proiect ELENA -Conferința națională finală 21 octombrie 2016