skip to Main Content

Simpozionului național studențesc “Interferențe culturale în gastronomie”

 

Simpozionului Național Studențesc

“Interferențe culturale în gastronomie”,

16-19 mai 2019, Sibiu

Descriere

Simpozionul se derulează sub egida Ministerului Educației Naționale și Sibiu Regiune Gastronomică Europeană – 2019, motiv care ne-a determinat să oferim posibilitatea studenților din țară de a participa la un concurs de gastronomie intitulat “Preparat de bază în luna florilor”.

Comitet de organizare – Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului

Prof. univ. dr. ing. Camelia Sava

Sef lucr. dr. ing. Anca Tulbure

Sef lucr. dr. ing. Cristina Danciu

Sef lucr. dr. ing. Cristina Moise

Sef lucr. dr. ing. George Moise

Conf. dr. ing. Mirela Cărătuș

Sef lucr. dr. ing. Mihai Ognean

Conf. univ. dr.  Mihaela Antofie

Sef lucr. dr. ing. Ciprian Căpățână

Back To Top