skip to Main Content

Simpozionul ”Produsele zaharoase noi – imaginație și design”

PZN

Organizator: Conf. Dr. Ing. Monica Mironescu

Ediția a XVIII-a

La sfârșitul semestrului II din anul universitar 2017-2018 s-a organizat cea de-a 18-a ediție a Simpozionului ”Produsele zaharoase noi – imaginație și design”. În cadrul Simpozionului, studenții din anii IV de la specializările IPA, CEPA au prezentat rezultatele activității de inovare în domeniul proiectării, realizării și dezvoltării unui concept de marketing produselor zaharoase/ dulciurilor realizate pe parcursul anului universitar.

Data, locația: 14.05.2018, în cadrul ”International week at ULBS”, holul Facultății de Medicină

Program: 

8.00-9.00 Organizare standuri

9.00- 12.00 Simpozion

Lucrările Simpozionului:

  1. Amza Mădălin, Calciu Mirabela, Gheorghe Roxana, anul IV IPA – Inovare la obținerea ciocolatei albe prin folosirea plantelor cu clorofilă (spanac, orz)
  2. Moga Mădălina, Petrus Florina, anul IV IPA – Jeleuri ”reinventate” cu vin și brânză
  3. Grigoraș Anca, Novăcean Viorel, anul IV IPA – Bomboane proteice pe bază de proteine din zer
  4. Crețu Denisa, Bișboacă Adelina, Bica Andreea, anul IV IPA – Jeleurile cu legume – o alternativă sănătoasă
  5. Pascu Andreea, anul IV CEPA – Inovare la obținerea ciocolatei albe prin folosirea fructelor de soc drept colorant și aromatizant
  6. Idu Bianca, Șuiu Larisa, Rădulescu Silvia, anul IV IPA – Mierea și derivatele ei folosite la obținerea dropsurilor inovative
Back To Top