skip to Main Content
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

În perioada 24-26 Mai 2018 are loc cel de-al 9-lea Congres Central European pentru Alimentație (CEFood), la Sibiu, România. Avem astfel ocazia de a combina frumusețea și ospitalitatea orașului Sibiu cu lucrări remarcabile pe teme importante ale științei și tehnologiei alimentelor și de a face posibilă cunoașterea directă a personalităților, companiilor specialiștilor din acest frumos și important domeniu. În cadrul tematicii provocărilor globale și locale din domeniul științei și tehnologiei alimentelor, dorim să invităm pe toți oamenii de știință, profesioniști, companii, funcționari guvernamentali și asociații profesionale care lucrează în domeniul producției alimentare, al procesării produselor alimentare, al calității și siguranței alimentare, al alimentației, inginerie și design, al tehnologiilor inovatoare din Europa și din întreaga lume pentru a participa la acest eveniment.

 

Pe parcursul desfășurării lucrărilor congresului vor mai avea loc următoarele sesiuni speciale:

  • Seminarul – Rolul proceselor fermentative în obținerea produselor tradiționale românești (Asociația Specialiștilor din Morărit și Panificație);
  • Coursuri de specialitate – European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG);
  • Seminarul European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG); www.ehedg.org
  • Seminarul Global Harmonization Initiative (GHI); www.globalharmonization.net
  • Conferința BIOATLAS; http://www.rosita.ro/bioatlas2018/
  • Adunarea generală a Specialiștilor din industria alimentară, din învățământ, cercetare și producție din România; www.asiar.ro
  • Seminarul Black Sea Association of Food science and Technology (B-FoST); www.effost.org/

 

Date complete privind acest eveniment le găsiți pe site-ul: http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/

Back To Top