skip to Main Content
 
 
Conferința Națională a Elevilor
ECOFOOD 2019
24 mai 2019
Sibiu
         
          Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu vă invită să participaţi la Conferinţa Națională a Elevilor „Ecofood 2019” în domeniile: agricultură, industrie alimentară și protecția mediului.
          Conferința își propune un nou concept: învățarea prin implicarea elevilor în realizarea unor lucrări care conduc la conștientizarea importanței siguranței alimentelor pornind de la obținerea produselor agricole, procesarea lor și nu în ultimul rând, protecția mediului în care se desfășoară toate aceste procese. Se adresează tuturor elevilor de liceu care doresc să se afirme și să se implice prin colaborări ulterioare cu facultatea noastră în căutarea de soluții la problemele cu care omenirea se confruntă în domeniile menționate. Prezentările în limba română, pregătite în format Microsoft Powerpoint, vor fi expuse în cele trei secțiuni: agricultură, industrie alimentară și protecția mediului. Timpul de expunere va fi limitat la 10 minute pentru fiecare lucrare.
          Cele mai valoroase lucrări vor fi premiate. Nu vor lipsi diplomele de participare care se vor acorda tuturor participanților și cadrelor didactice însoțitoare.
          Conferinţa va avea loc vineri, 24 mai 2019, de la ora 10.00, la Innovation Hub aflat la cantina studențească aflată pe Bulevardul Victoriei 31 (v. harta mai jos).

Contact

              Sef lucrari dr. ing. George MOISE
              E-mail: george.moise@ulbsibiu.ro

Comitet de organizare

Organizator principal: șef lucrări dr. ing. Moise George
 
Prof. univ. dr. ing. Sava Camelia
Conf. univ. dr. biol. Antofie Mihaela
Conf. univ. dr. ing. Cărătuș Mirela
Șef lucrări dr. ing. Căpățână Ciprian
Șef lucrări dr. ing. Danciu Cristina
Șef lucrări dr. ing. Tulbure Anca
Șef lucrări dr. ing. Ognean Mihai
Șef lucrări dr. ing. Păcală Mariana
Șef lucrări dr. biol. Antonie Iuliana
Șef lucrări dr. ing. Moise Maria-Cristina
ing. Nagy Alexandra

Locul de desfășurare a conferinței

Back To Top