skip to Main Content

3rd  Training pentru studenți în cadrul proiectului KNOWinFOOD

ULBS și ȘAIAPM au găzduit în perioada 19 octombrie – 26 octombrie 2018 cel de al 3-lea training practic în cadrul proiectului de tip Erasmus+ Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability KNOWinFOOD. Un număr de 16 studenți au participa la training, câte patru studenți din fiecare universitate parteneră (ULBS România, UFT Plovdiv Bulgaria, DU Debrecen Ungaria, IUT Lyon Franța ), alături de traineri de la cele patru universități.

De la Facultatea noastră au participat studenții: Lolea Alexandra, Paraschiv Iulia, Greere Oana, toate de la specializarea CEPA III, Dragoman Alexandra ACSA II.

Studenții au fost organizați ca patru echipe internaționale și au fost antrenați să dezvolte alimente inovative pornind de la cele tradiționale și prin utilizarea resurselor durabile. Ei au rezolvat taskuri concrete cerute de către organizații de industrie alimentară, și anume: ciocolată funcțională, maioneză cu conținut redus de grăsime, biscuiți cu valoare nutritivă îmbogățită și paste îmbogățite cu fibre și vegetale.

Pe parcursul trainingului au fost organizate patru workshop-uri și au fost ținute cursuri cu studenții participanți.

Trainingul s-a desfășurat atât în spațiile ULBS (laboratoarele Facultății ȘAIAPM și Centrul Academic), precum și la organizații de industrie alimentară: Solina România  Alba-Iulia și TransAgape S.A. Sibiu.

Program training III.pdf

Back To Top