skip to Main Content

Cornelia Simişdean ( căsătorită  Popa) – ing., profesor la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară ,, Terezianum” Sibiu

,, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din Sibiu înseamnă pentru mine: rigoarea, decența și responsabilitatea profesională, motivația pentru performanță. Aici am început călătoria informativă și mai ales formativă, care și-a pus  amprenta definitivă asupra mea din punct de vedere profesional, dar și uman. Totodată am avut parte de profesori foarte buni şi un  mediu academic care mi-a oferit pregătirea necesară pentru a performa cu succes.

Am absolvit  Facultatea TTPA din Sibiu, specializarea -Tehnologia şi controlul caliăţii produselor alimentare, promoţia 1997,  apoi am urmat studiile  masterale din cadrul  aceleaşi  facultăţi. Din 1998 sunt profesor la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară ,, Terezianum” Sibiu,  responsabil aria curriculară Tehnologii,  colaborator  în cadrul parteneriatului  încheiat între cele două instituţii de învăţământ.

   Recomand cu căldură Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului  din cadrul Universităţii ,,Lucian Blaga” Sibiu  tuturor celor care doresc să se dezvolte în acest domeniu,  fiind facultatea care formează nu doar specialişti, ci mai ales OAMENI.”

Back To Top