skip to Main Content

„Numele meu este Angela IONESCU (căsătorita Luchian) și am terminat Facultatea de Știinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului, specializarea Montanologie, în anul 2008.Mi-am continuat studiile superioare, înscriindu-mă la masterat la specializarea Managementul Protecției Mediului Agricol, din cadrul aceleiași facultăți.
Din dorința de a-mi lărgi orizontul cunoașterii m-am decis să urmez cursurile Facultății de Drept ’’Simion Bărnuțiu’’ din Sibiu, pe care am absolvit-o în anul 2012, cu speranța căîntr-o zi o să mi se ofere ocazia să pun în practică toate cunoștințele dobândite.
După terminarea facultății ȘAIAPM, timp de 4 ani am lucrat ca și tehnician de cadastru în cadrul firmei SC TOPO CADASTRALA SRL, iar din anul 2015 lucrez ca și inginer de cercetare în cadastru și topografie în cadrul firmei SC TOPOSERV CONSULTING SRL Sibiu. Nu este o simplă coincidență faptul ca lucrez în domeniul cadastrului, oportunitatea mi-a oferit-o specializarea de Montanologie, deoarce aici am primit competențe în acest domeniu.
Cei 5 ani petrecuți in cadrul facultății SAIAPM, au însemnat pentru mine frumoșii ani ai studenției, cursurile profesorilor mei, pentru care am o deosebită considerație și respect, noțiunile și abilitățile dobânditecare au însemnat mult și au fost baza realizărilormele actuale.
Sunt membrăa Clubului de Turism Alpin Măgura Cisnădie, unde desfășor activități de promovare a turismului montan, alpinism si ecologie.”

Back To Top