skip to Main Content

ing. Ana TIMAR – Consilier superior la Autoritatea Naţională Fitosanitară Bucureşti – Oficiul Fitosanitar Sibiu

Am onoarea de a fi unul din absolvenţii Facultăţii de Tehnologia Textilelor şi Produselor Alimentare Sibiu, astăzi (SAIAPM), specializarea Agromontanologie, promoţia 2000 cu masterat în Gestiunea Durabilă a Zonei Montane, promoţia 2007.

Cunoştinţele acumulate de-a lungul celor şapte ani de studiu m-au ajutat foarte mult în domeniul pentru care am fost pregătită. Am apreciat  faptul că, s-a pus foarte mult accent pe  pregătirea practică, ceea ce mă ajută în cariera actuală de inginer în protecţia plantelor.

Profesorii au ştiut ce înseamnă munca cu studenţii, oferindu-ne o educaţie completă care s-a concretizat atât în pregătirea profesională cât şi în relaţiile interumane. În timpul studiilor, am cunoscut oameni valoroşi, de la care am învăţat cât de important este să ştii unde să cauţi când ai nevoie de informaţii, punând accent nu atât pe acumularea informatiei ci pe sinteza și prelucrarea ei,  dobândind astfel abilități și competențe în domeniu.

Mulţumesc tuturor cadrelor didactice ale facultăţii, care m-au format şi care m-au asigurat că indiferent de problemele profesionale cu care mă confrunt “uşile facultăţii imi vor fi mereu deschise pentru îndrumare”.

Back To Top