skip to Main Content

Inaugurarea Fermei Didactice din Rusciori

ULBS a inaugurat 𝑭𝒆𝒓𝒎𝒂 𝑫𝒊𝒅𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒂 𝒂 𝑭𝒂𝒄𝒖𝒍𝒕𝒂𝒕𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝑺̧𝑨𝑰𝑨𝑷𝑴, o investiție de 18.726916, 83 lei, cu o valoare a finanțării nerambursabile de 17.129 963, 48 lei. ULBS a investit din venituri proprii încă 4 milioane de lei pentru lucrări complementare.

👩‍🎓 🧑‍🎓 Mai mult decât despre investiția materială, s-a vorbit despre investiția în studenți, tinerii care au șansa de a face performanță în laboratoarele de cercetare dotate cu echipamente de ultimă generație;

🍔 🧁 Cei prezenți la eveniment au putut degusta din preparatele pregătite de studenții, partenerii și absolvenții Facultǎții de ŞAIAPM.

📌 O coincidență simbolică legată de acest proiect este data semnării contractului de finanțare : 12 mai 2020, chiar de ziua ULBS. Inaugurarea noului sediu a avut loc în data de 5 iunie, de Ziua Mondialǎ a Mediului.

💡 « A fost o zi de sărbătoare, cu un cer care arata exact ca un wallpaper deasupra livezii de meri », a mărturisit unul dintre participanții la eveniment.

Mulțumim sponsorilor noștri, colaboratori, studenți și absolvenți care au contribuit seminificativ la reușita evenimentului de inaugurare, oferind la standuri delicioasele lor produse spre degustare: BERE SADU, MOARA CIBIN, SIMPA, VITOȘA, RĂZVAN GROZA – Micii de la Daia – student an 3 IPA, BOGDAN BOGIN – student an 2 Montanologie, MANGALIȚA DE LA RACOVIȚA – domnul Dan Limbășan, BLANCHETTE – Ligia Lela – studentă an 4 IPA, CONTINENTAL FORUM – Emilian Vârlescu – student an 2 IMAPA, ASI NATURE, BEST INGRENDIENTS Cisnădie, Producătorii locali studenții anului 2 Montanologie – Ioana Ana Maria, Lupescu Mihaela, Chișiu Paula, Bran Timeea, Șoaită Ilie, Nechifor Cristinei, Coțofană Darius, Producătorului apicol Cosmin Ion Dumitru – Montanologie ID.

Mulțumim și studenților noștri pentru sprijinul și ajutorul acordat!🙏🏻

Ne-au încântat cu melodiile lor Robert Târnăveanu, Ioana Ștefan, Bianca și Diana Crețu care au fost acompaniați de Marius Tuță la orgă, Adrian Pleșa la saxofon și Mihai Neagu la vioară.

Mulțumim tuturor pentru participare și pentru sprijinul acordat! 🌾 👏

#FermăRusciori #EvenimentInaugural #FSAIAPM #StudențiTalentați #ProdusLocal #MuzicăLive

 

 

Back To Top