skip to Main Content

Brunch studențesc la SAIAPM

Bucuria sărbătorilor de iarnă și a vacanței care ne apropie de începutul unui nou an, au fost anticipate în 13 decembrie, la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
Studenții din anul III, de la specializarea Ingineria Produselor Alimentare au organizat un „brunch studențesc” cu preparate culinare tradiționale, de Crăciun. Și pentru că mâncarea bună, la români, merge cu cântecul și veselia, a urmat un recital de colinde, susținut de studenții anului III, de la specializarea Ingineria și Protecția Mediului în Agricultură. Vestea bună a Nașterii Domnului nostru Isus a fost sărbătorită nu numai prin emoția intensă a colindelor, ci și prin bazarul cu produse de Crăciun, realizate de studenții anului IV, de la specializarea Controlul și Expertiza Produselor Alimentare.
Fie ca energia pozitivă a tinereții, entuziasmul și dăruirea participanților la acest eveniment, să ne aducă pe același drum, cu liniște, pace și lumină, pe noi toți, profesori și studenți!
Felicitări dragi studenți!

Back To Top