skip to Main Content

Echipă a facultății noastre câștigătoare la concursul „Țradiție și Inovație în Arta Gastronomică” desfășurat la Iași

Două echipe ale Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universitatea Lucian Blaga din Sibiu au participat in data de 14 noiembrie 2023 la Concursul Național Studențesc “Țradiție și Inovație în Arta Gastronomică”, alături de alte 20 de echipe de la cele mai prestigioase facultăți și licee de profil din țară, concurs ce a avut loc în cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Studentele Lela Ligia, Bobăilă Ioana, Mitrea Diana și Miroznicenco Deliana sunt în anul 4, specializarea Ingineria Produselor Alimentare și au fost coordonate de către șef lucrări dr. ing. Anca Tulbure și șef lucrări dr. ing. Cristina-Anca Danciu. Suntem mândri de produsele prezentate în urma cercetărilor realizate și vă informăm că echipa Lela Ligia și Bobăilă Ioana a obținut binemeritatul loc 1, iar fotografiile sunt grăitoare. Felicitări fetelor! Un juriu de profesioniști v-a apreciat munca, produsul și prezentarea și a decis că ați fost cele mai bune! Mult succes în tot ceea ce vă propuneți să realizați!

Back To Top