Conferința de închidere a proiectului internațional KNOWinFOOD, 13 – 15 februarie 2019
În perioada 13 – 15 februarie 2019, Facultatea ȘAIAPM și universitatea ULBS au organizat conferințade închidere a proiectului Erasmus “Triunghiul cunoașterii pentru inovația alimentară prin valorificarea tradiției și asigurarea sustenabilității” KNOWinFOOD.
La eveniment au participat specialiști în domeniu din toată țara și din străinătate: ApiLife SRL, Amylon SA, Trans Agape SRL, Eisberg Cream SRL, Scandia Food SRL, S.C.Sobis SRL, Kulinarium , Dulciuri artizanale, SC Asi Nature SRL, Budureasca, Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, S.C. Germino S.A. AAG SIB Consult SRL, Grewe SRL, S.C. Sun Cookies, SC ICOS SA, Cluster Association in Romania – CLUSTERO, Association of Incubators and Business Centers of Romania, Research Institute in Circular Economy and Environment IRCEM, Cluj-Napoca, Hofigal Export Import SA, Bucuresti, Moldova Business People Asociation, Universidade Católica Portuguesa, Porto, Portugal, State Institute of Technology, Sankt-Petersburg, Russia, National Engineering School, Sfax, Tunisia, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, București, University Transilvania from Brasov, College of Food Industry ”Terezianum”, Sibiu, Université Claude Bernard Lyon 1, France, University of Debrecen, Hungary, University of Food Technology, Plovdiv, Bulgaria, Solina Romania, Alba Iulia, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Romania.
În prima parte a conferinței a fost prezentat proiectul KNOWinFOOD, precum și clustere industriale în domeniul alimentar din țară și străinătate în domeniu și proiecte similare.
În cea de-a doua parte a evenimentului, rezultatele obținute în cadrul proiectului au fost prezentate grupurilor de interese care compun Triunghiul cunoașterii:
Detalii și informații suplimentare: http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro/en_GB/
Diseminare:
Echipa KNOWinFOOD