skip to Main Content

Titlul proiectului: Strategic Platform for Ameliorating Tunisian Higher Education on Food Sciences and Technology

Cod: SPAAT4FOOD

Nr. contract: 585729-EPP-1-2017-1-TN-EPPKA2-CBHE-JP

Perioada de implementare a proiectului: 15.10.2017-20.10.2020

Instituția coordonatoare a proiectului: University of Sfax, Tunisia

Instituțiile partenere în proiect: University of Gabes Tunisia; University of Jendouba Tunisia; University of Manouba Tunisia; University of Teramo Italy; Universidade Catolica Portuguesa, Portugal; University Lucian Blaga of Sibiu Romania.

Directorul proiectului din partea ULBS: Conf. Dr. ing. Monica Mironescu

Sursa de finanțare: Programul Erasmus, KA2

Valoarea totală a proiectului: 675729 Euro

Scurta descriere a proiectului:  SPAAT4FOOD răspunde necesităților urgente de creștere a capacităților științei și tehnologiei alimentare (FST) în Tunisia. Acest aspect al dezvoltării FST este la un nivel scăzut în Tunisia, iar experții FST sunt puțini. Învățământul universitar tunisian trebuie să instruiască studenții pentru acest sector, crescând astfel în mod semnificativ relația dintre universități și organizațiile de industrie alimentară. Scopul proiectului SPAAT4FOOD este de a îmbunătăți calitatea studiilor universitare din Tunisia prin dezvoltarea de instrumente didactice inovatoare și promovarea unei colaborări eficiente între universitate și sectorul socio-economic.

Rezultate estimate / prevăzute:

Website; Laboratoare virtuale; platforme tehnologice la fiecare partener din Tunisia; Unități de integrare profesională; Strategii și metodologii de internship.

Site-ul proiectului: https://www.spaat4food.com/

Persoană de contact: Conf. Dr. ing. Monica Mironescu, monica.mironescu@ulbsibiu.ro

Back To Top