Facultatea de Științe Agricole Industrie Alimentară și Protecția Mediului organizează Conferința Științifică cu participare internațională Agri-Food 2017.
AgriFood2017 este un eveniment „de argint”, celebrând 25 ani de învățământ superior în domeniul agricol, se va organiza în perioada 11-13 Mai în 2017, la Sibiu.
Tematica conferinței: Agricultura și Alimentația secolului XXI
Tematica este armonizată preocupărilor de la nivel mondial în domeniu și are în vedere obiectivele de cercetare privind ridicarea nivelului de trai în țara noastră prin asigurarea unei producții sustenabile și a unor produse alimentare sănătoase.
Locul Conferinței Lucrările Conferinței se vor desfășura în Sibiu, oraș cultural și turistic recunoscut, situat în județul cu același nume, ce urmează să fie desemnat prima Regiune Gastronomică Europeană din România pentru 2019.
Publicarea lucrărilor științifice
Lucrările selectate de comitetul științific și redactate în limba engleză, vor fi publicate în funcție de domeniul abordat în Proceeding-ul conferinței.
Formular de inregistrare (Registration form)
SECȚIUNI
Agricultură și Protecția Mediului
1) Agricultură și resurse genetice
2) Agro-turism
3) Ameliorare animală
4) Economie și energie agricolă
5) Biotehnologii pentru agricultură
6) Tehnologii moderne pentru protecția mediului
Industrie Alimentară
7) Ingineria și proiectarea de produse alimentare
8) Controlul calității produselor alimentare
9) Știința și chimia alimentelor
10) Biotehnologii alimentare
11) Economie, energie și ecologie în industria alimentară
12) Managementul producției, serviciilor și calității produselor alimentare
DATE IMPORTANTE
01/03/2017 Termenul limită pentru trimiterea rezumatului
10/03/2017 Comunicarea acceptării rezumatului
10/04/2017 Termenul limită pentru expedierea lucrărilor in extenso
25/04/2017 Comunicarea acceptării articolului
TAXE DE PARTICIPARE
Taxă standard
200 lei sau 50 Euro
Taxă persoane însoțitoare
100 lei sau 20 Euro
LIMBA
Engleză