Simpozionului național studențesc “Interferențe culturale în gastronomie”
Simpozionului Național Studențesc
“Interferențe culturale în gastronomie”,
16-19 mai 2019, Sibiu
Descriere
Simpozionul se derulează sub egida Ministerului Educației Naționale și Sibiu Regiune Gastronomică Europeană – 2019, motiv care ne-a determinat să oferim posibilitatea studenților din țară de a participa la un concurs de gastronomie intitulat “Preparat de bază în luna florilor”.
Comitet de organizare – Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului
Prof. univ. dr. ing. Camelia Sava
Sef lucr. dr. ing. Anca Tulbure
Sef lucr. dr. ing. Cristina Danciu
Sef lucr. dr. ing. Cristina Moise
Sef lucr. dr. ing. George Moise
Conf. dr. ing. Mirela Cărătuș
Sef lucr. dr. ing. Mihai Ognean
Conf. univ. dr. Mihaela Antofie
Sef lucr. dr. ing. Ciprian Căpățână