Chestionar HEInnovate

Dragă student,

Te rugăm să ne ajuţi în implementarea instrumentului strategic HEInnovate pentru universităţi prin completarea chestionarului de pe platforma din link-ul alăturat până la data de 20 noiembrie: https://heinnovate.eu/group-invitation/YkdvZXM4OEJGOGpHa3NDSXY4N2Rrdz09

Instrumentul strategic HEInnovate a fost dezvoltat de Comisia Europeană în parteneriat cu OECD pentru a sprijini instituțiile de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenţilor pentru piața muncii.

HEInnovate este un instrument de auto-evaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate, iar în prezent 29 universităţi implementează instrumentul în România.

După accesarea link-ului de mai sus urmeză pașii descriși în pasi parcurgere chestionar HEI. Traducerea chestionarului se gaseste în fisierul Chestionar HEI (Ro).

Comments are closed