skip to Main Content
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

Dragă student,

Te rugăm să ne ajuţi în implementarea instrumentului strategic HEInnovate pentru universităţi prin completarea chestionarului de pe platforma din link-ul alăturat până la data de 20 noiembrie: https://heinnovate.eu/group-invitation/YkdvZXM4OEJGOGpHa3NDSXY4N2Rrdz09

Instrumentul strategic HEInnovate a fost dezvoltat de Comisia Europeană în parteneriat cu OECD pentru a sprijini instituțiile de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenţilor pentru piața muncii.

HEInnovate este un instrument de auto-evaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate, iar în prezent 29 universităţi implementează instrumentul în România.

După accesarea link-ului de mai sus urmeză pașii descriși în pasi parcurgere chestionar HEI. Traducerea chestionarului se gaseste în fisierul Chestionar HEI (Ro).

Back To Top