skip to Main Content

Incheiere proiect Debut în carieră 2016

Ieri 20 octombrie – s-a încheiat ediția a III a proiectului Debut în Carieră 2016, organizat și susținut de compania S.C. Supremia Grup S.R.L. din Alba Iulia. Studenții Facultății Ș.A.I.A.P.M. au fost implicați în acest proiect încă de la prima ediție reușind performanțe notabile.

După luni de documentare teoretică, după câteva săptămâni de practică propriu zisă, după evaluarea de alaltăieri, iată că cei mai buni dintre cei buni au fost premiați! Felicitări câștigătorilor: COCEBAN ELENA, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, SÂRB ADINA, Universitatea 1 Decembrie 1928 Alba Iulia , TITESCU FLORIN, Universitatea Lucian Blaga Sibiu și IANCU VIOLETA, Universitatea Dunărea de Jos Galați. Ei au plecat acasă cu premii în bani și cu șansa unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată la Supremia!

S-au remarcat și au fost premiați și studenții Frățilă Ioana, Bișboacă Adelina, Mihu Angel, Gheorghescu Andreea și Condei Amalia, din partea Universitatea Lucian Blaga Sibiu și Baicu Andreea și Furtună Nicoleta din partea Universității Dunărea de Jos Galați.

Felicitări tuturor studenților implicați, felicitări cadrelor didactice care prin implicare și dăruire au susținut performanțele studenților noștri.

Felicitări echipei de proiect Supremia care crede în dezvoltarea oamenilor!

Asteptam cu nerăbdare viitorul proiect Debut în carieră 2017!

Legatura cu linku-ul pentru a vedea pozele din acest an: https://www.facebook.com/supremiagrup/photos/pcb.872730739494463/872728026161401/?type=3&theater

Back To Top