skip to Main Content

„Ing. Maria ORMENIȘAN, absolventă a Facultății de Știinte Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, în anul 2014, specializarea: Ingineria și Protecția Mediului în Agricultură, și a studiilor masterale în domeniul Managementului Protecției Mediului Agricol.

Ca fostă studentă a acestei facultăți, privesc în urmă cu nostalgie la anii de studenție, care au fost cei mai frumoși din viața mea. Îmi amintesc cu drag de colegii mei de an și cu emoție și recunoștiință de Profesorii care au știut să ne lumineze mințile și să ne îndrume pe fiecare dintre noi spre o nouă etapă a vieții.

Seriozitatea de care am dat dovadă și implicarea în diferite activități (concursurile studențești, minunatele Seri de colinzi, Tărguri de produse tradiționale, proiecte de cercetare, sesiunile studențești, practicile de specialitate, bursele de perfecționare) pe parcursul acestor ani frumoși, m-au făcut să fac pași mici spre perfecțiune, privirea în detaliu și capacitatea de a duce la bun sfârșit orice acțiune.

Momentan, sunt angajată a firmei “Expertarom Food Ingredients” Sibiu, in cadrul Departamentului de facturare. Acest prim loc de muncă pot spune căeste un start spre viitor, mi-a întărit sentimetul de responsabilitate, și am învațat că trebuie să dăruiești încredere pentru a deveni o persoană apreciată.”

Back To Top