skip to Main Content

Oltean Anamaria Doris- ing. dipl. ind. alimentara; Administrator ”Dulciurile Anei”, Sibiu

„Când spun “facultate”, gândul mă poartă în una din cele mai frumoase perioade ale vieții. A fost etapa în care am “pășit” pe prima treapta în formarea viitorului meu ca om. Am întâlnit profesori minunați și dedicați, fără de care nu aș fi ajuns astăzi unde sunt. Am întâlnit colegi-prieteni alături de care am trăit emoțiile examenelor dar și acele distracții și chefuri studențești. Tot atunci mi-am întâlnit și soțul, coleg de facultate și care îmi este și în prezent partenerul meu de viata și în afacerea noastră de familie.

Nimeni nu poate spune că facultatea a fost ușoara. A fi inginer nu este deloc simplu. Dar, profesorii ne-au fost mereu alături, ne-au susținut, ne-au îndrumat și ne-au încurajat.

La rândul meu, doresc să vă încurajez pe voi să pășiți în viață cu încredere și să vă îndemn să vă urmați visul! Vă pot spune cu mâna pe inimă că visele pot deveni realitate! Atunci când crezi cu adevărat în ele și ai încredere în forțele proprii.

În momentul de față, împreuna cu soțul meu, suntem proprietarii unui laborator de prăjituri. Începutul într-adevăr nu a fost simplu, dar iată că după 3 ani de muncă asidua am ajuns la un nivel ridicat de excelență și prestigiu.

Le mulțumesc profesorilor pentru tot sprijinul pe care mi-l oferă și în prezent pentru că, deși au trecut 10 ani de când am absolvit această facultate, am rămas în relații extrem de bune cu ei și voi rămâne întotdeauna.”

Back To Top