skip to Main Content

A 20-a ediție a Simpozionului Cercurilor Științifice Studențești

In data de 17 decembrie 2020, începând cu ora 10.00 s-a desfășurat cea de-a 20-a ediție a Simpozionului Cercurilor Științifice Studențești, domeniul Alimentar, la Facultatea SAIAPM. În cadrul acestei manifestări, studenții au diseminat rezultatele cercetărilor realizate în cadrul Cercurilor Științifice Studențești împreună cu cadrele didactice pe parcursul anului universitar precedent (2019-2020) și semestrului I din acest an universitar (2020-2021).

Un număr de 16 lucrări au fost prezentate de către studenții de la specializările din domeniul alimentar, în special CEPA și ACSA. Tematica a fost foarte variată, pornind de la produse tradiționale și ajungând la concepte moderne și alimente inovative. Și abordările au fost originale și adaptate noilor condiții; astfel, prezentările clasice sub forma de ppt au alternat cu prezentări audio-video realizate de către studenți, atunci când realizau cercetările. Pe lângă prezentările realizate de către studenți, discuțiile și dezbaterile care au urmat fiecărei prezentări au fost la fel de valoroase și inspirante.

Prof.univ.dr.ing. Adrian Pascu Prorector ULBS și Decan Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava au participat la eveniment, alături de cadrele didactice coordonatoare ale studenților, colegi cadre didactice și studenți. Participarea studenților la simpozionul studențesc a fost numeroasă, foarte probabil datorită modului în care a fost organizat evenimentul. Mediul online a fost ofertant și agreat de către auditori.

Le mulțumim tuturor participanților și îi așteptăm la următorul eveniment! Până atunci, sănătate tuturor!

Organizator,

Conf. dr. ing. Mironescu Monica

monica.mironescu@ulbsibiu.ro

Back To Top