skip to Main Content

A VIII-a ediție a Concursului „Deșeurile pot fi și artă”, 12 aprilie 2018

A VIII-a ediție a Concursului „Deșeurile pot fi și artă”, 12 aprilie 2019

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, prin Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, Departamentul de Științe Agricole și Ingineria Produselor  Alimentare organizează la data de 12 aprilie cea de-a opta ediție a concursului ”ȘI DESEURILE POT FI ARTĂ”. Concursul coordonat de lector univ.dr. Cristina Moise constă în confecționarea de obiecte din deșeuri, și este deschis pe două secțiuni: Creativitate și artă – Secțiunea 1 și Obiecte decorative obținute din deșeuri provenite din industria alimentară – Secțiunea 2 desfășurată în cadrul Proiectului Sibiu – capitală gastronomică.

Sunt invitați să participe studenți, elevi alături de cadre didactice cu preocupări extracurriculare, evenimentul fiind deosebit de atractiv, în anii trecuți fiind înscriși peste 300 de concurenți din județele Sibiu, Brașov, Vâlcea, Alba, iar în acest an, ca urmare a notorietății concursului și-au anunțat participarea și echipe din județele Timiș, Mureș și Harghita

Competiția va avea loc la data de 12 aprilie 2019, ora 12 în Holul Facultății de Inginerie din Sibiu loc în care vor fi expuse creațiile echipelor participante.

Înscrierile se fac până la data de 5 aprilie, pe adresa de email cristinamoise1@yahoo.com, adresă la care vor fi communicate numele elevilor participanti, numele cadrelor didactice însotițoare, denumirile generice ale exponatelor cu care se vor prezenta în concurs.

Back To Top