skip to Main Content

Inscrierea studenților la Trainingul T3 din cadrul proiectului KNOWinFOOD

În iulie 2018 are loc înscrierea studenților la Trainingul T3 din cadrul proiectului KNOWinFOOD

În perioada 1.07-20.07.2018 are loc înscrierea off-line pentru cea de-a treia și ultima ediție a trainingurilor KNOWinFOOD, în cadrul proiectului internațional Erasmus ”Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability”.

Se pot înscrie studenții care studiază la specializările cu profil alimentar, înscriși la licență (inclusiv I.D.), master sau doctorat.

Finalitate pentru participanții la trainingul T3: competențe în dezvoltarea de produse alimentare inovative; abilități lingvistice (engleză); diplomă de participare la training internațional KNOWinFOOD; 6 credite ECTS recunoscute european.

Acte necesare pentru înscriere: copie după carnetul de student; CV în format Europass, în limba engleză.

Depunerea actelor (copie sau scanate): Facultatea ȘAIAPM, Conf. dr. ing. Monica Mironescu: monica.mironescu@ulbsibiu.ro .

Date importante pentru selecție:

01.07 – 20.07.2018: Înscriere off-line (monica.mironescu@ulbsibiu.ro);

21.07 – 30.07.2018: Înscriere on-line (pe platforma proiectului);

01.08 – 21.08.2018: Realizarea unui eseu individual (max. 2 pagini, în limba engleză), care să rezolve o sarcină (task) trasată de partenerii industriali din proiect. Sarcina se va referi la obținerea unui produs alimentar inovativ;

30.08 – 31.08.2018: Comunicarea rezultatelor și rezolvarea contestațiilor;

01.09.2018: Lista finală cu 4 studenți înscriși la trainingul T3 + lista de rezerve.

Informații Training T3:

Studenții selectați vor face traininguri on-line (pe platforma educațională a proiectului) în perioada 1.09-14.10.2018 și traininguri practice (la ULBS și Solina Romania) în perioada 16.10-23.10.2018. 

Pe durata trainingului, participanții vor avea șansa să învețe să dezvolte produse alimentare inovative, pe baza celor tradiționale și folosind resurse sustenabile. Activitățile se vor desfășura în limba engleză sub coordonarea unor specialiști de prestigiu de la Universitatea din Debrecen (Ungaria), Universitatea ”Claude Bernard” din Lyon (Franța) și Universitatea de Tehnologii Alimentare din Plovdiv (Bulgaria), alături de traineri din Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și de la organizația Solina România.

Vă așteptăm să creăm împreună alimentele viitorului!

Detalii și informații suplimentare: http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro/en_GB/

Contact: ion.mironescu@ulbsibiu.ro

Back To Top