skip to Main Content
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

A început selecția pentru cea de-a doua ediție a școlii de vară KNOWinFOOD, în cadrul proiectului internațional Erasmus ”Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability”.

La selecție pot participa studenții care studiază la specializările cu profil alimentar, înscriși la licență (inclusiv I.D.), master sau doctorat.

Finalitate pentru participanții la școala de vară: competențe în dezvoltarea de produse alimentare inovative; abilități lingvistice (engleză); diplomă de participare la training internațional KNOWinFOOD; 6 credite ECTS recunoscute european.

Acte necesare pentru înscriere: copie după carnetul de student; CV în format Europass, în limba engleză.

Depunerea dosarelor: Facultatea ȘAIAPM, sala B212, în fiecare marti, 08.00-19.00, Conf. dr. ing. Monica Mironescu sau scanate la adresa de E-mail: monica.mironescu@ulbsibiu.ro .

Date importante pentru selecție:

1.12 – 20.12.2017: Înscriere off-line (dosar de înscriere);

21.12.2017 – 22.01.2018: Înscriere on-line (pe platforma proiectului);

22.12.2017 – 20.01.2018: Realizarea unui eseu individual (max. 2 pagini, în limba engleză), care să rezolve o sarcină (task) trasată de partenerii industriali din proiect. Sarcina se va referi la obținerea unui produs alimentar inovativ;

21.01-26.01.2018: Comunicarea rezultatelor și rezolvarea contestațiilor;

29.01.2018: Prezentare orală, în limba engleză, a eseului;

30.01.2018: Lista finală cu 4 studenți înscriși la școala de vară KNOWinFOOD + lista de rezerve, de la ULBS.

Informații școala de vară:

Pe durata școlii de vară, participanții vor avea șansa să învețe să dezvolte produse alimentare inovative, pe baza celor tradiționale și folosind resurse sustenabile. Activitățile se vor desfășura în limba engleză sub coordonarea unor specialiști de prestigiu de la Universitatea din Debrecen (Ungaria), Universitatea ”Claude Bernard” din Lyon (Franța) și Universitatea de Tehnologii Alimentare din Plovdiv (Bulgaria), alături de traineri din Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și de la organizația Supremia S.A. (România).

Participanții la a doua școală de vară KNOWinFOOD vor face traininguri on-line (pe platforma educațională a proiectului) în perioada 1.02-15.04.2018 și traininguri practice (la ULBS și Supremia S.A.) în perioada 17.04-24.04.2018.

 

Vă așteptăm să creăm împreună alimentele viitorului!

 

Detalii și informații suplimentare: http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro/en_GB/

Contact: Conf. dr. ing. Ion Dan Mironescu

Back To Top