skip to Main Content

A început înscrierea studenților la școala de vară din cadrul proiectului KNOWinFOOD

A început selecția pentru prima ediție a școlii de vară KNOWinFOOD, în cadrul proiectului internațional Erasmus ”Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability”.

La selecție pot participa studenții care studiază la specializările cu profil alimentar, înscriși la licență (inclusiv I.D.), master sau doctorat.

Finalitate pentru participanții la școala de vară: competențe în dezvoltarea de produse alimentare inovative; abilități lingvistice (engleză); diplomă de participare la un training internațional KNOWinFOOD; 6 credite ECTS recunoscute european.

Acte necesare pentru înscriere: copie după carnetul de student; CV în format Europass, în limba engleză.

Depunerea dosarelor: Facultatea ȘAIAPM, sala B212, în fiecare joi, 14.00-15.00, Conf. dr. ing. Monica Mironescu.

Date importante pentru selecție:

15.03– 15.04.2017: Înscriere off-line (dosar de înscriere);

15.04 – 30.04: Înscriere on-line (pe platforma proiectului);

1.05 – 30.05: Realizarea unui eseu individual (max. 2 pagini, în limba engleză), care să rezolve o sarcină (task) trasată de partenerii industriali din proiect. Sarcina se va referi la obținerea unui produs alimentar inovativ; eseul va fi încărcat pe platforma proiectului.

18.06-20.06: Comunicarea rezultatelor și rezolvarea contestațiilor;

28.06: Prezentare orală, în limba engleză, a eseului;

30.06: Lista finală cu 2 studenți înscriși la școala de vară KNOWinFOOD,de la ULBS.

Informații școala de vară:

Pe durata școlii de vară, participanții vor avea șansa să învețe să dezvolte produse alimentare inovative, pe baza celor tradiționale și folosind resurse sustenabile. Activitățile se vor desfășura în limba engleză sub coordonarea unor specialiști de prestigiu de la Universitatea din Debrecen (Ungaria) https://www.unideb.hu/, Universitatea ”Claude Bernard”din Lyon (Franța) http://www.univ-lyon1.fr/ și Universitatea de Tehnologii Alimentare din Plovdiv (Bulgaria) http://uft-plovdiv.bg/, alături de traineri din Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și de la organizația Supremia S.A. (România).

Participanții la prima școală de vară KNOWinFOOD vor face traininguri on-line (pe platforma educațională a proiectului) în perioada 1.07-16.09 și traininguri practice (la ULBS și Supremia S.A.) în perioada 23.09-30.09.

 

 

Vă așteptăm să creăm împreună alimentele viitorului!

Detalii și informații suplimentare: http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro/ 

Contact: Conf. dr. ing. Ion Dan Mironescu, ion.mironescu@ulbsibiu.ro 

Back To Top