skip to Main Content

Atelier Digital cu traineri certificați Google

Google a lansat în România anul acesta programul național “Atelier Digital”, un program de dezvoltare a competențelor digitale și antreprenoriale în rândul studenților. De asemenea, în această perioadă, se desfășoară și competiția “Atelier Digital” între universități – primele 10 universități pot câștiga dotarea unui hub/atelier digital, complet utilat si administrat, pentru studenți, asociațiile studențești, evenimentele dedicate tinerilor din universitate.

În acest context, dorim să încurajăm și să motivăm studenții să își dezvolte competențele digitale și antreprenoriale și în același timp, să contribuie la dotarea Universității cu un hub digital. 

Astfel, în săptămâna 21-25.11.2016, vom organiza în universitate o săptămână dedicată educației digitale. În această săptămână studenții vor avea oportunitatea să participe la Atelierul Digital cu trainercertificați Google și să facă astfel primii pași spre certificarea în Digital Skills, recunoscută la nivel european.   

Atelierul Digital este un curs de digital marketing organizat de Fundatia Leaders si sprijinit de Google RomaniaCursul este gratuit, durează 3h și este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 si 35 de ani, pasionați de mediul online.

Cursul va avea loc marți, 22.11.2016, începând cu ora 16.00, în Aula Magna a ULBS (de la Facultatea de Medicina). 

Înscrierile se pot face pe  www.atelieruldigital.com

În zilele următoare (23-25.11.2016), studenții vor avea posibilitatea să parcurgă și training-ul online pentru a obține certificatul de competețe online de la Google, în laboratorul din Bibiolteca Universității, fiind îndrumați de o echipă de voluntari. Dacă sunteți interesați să participați împreună cu studenții dumneavoastră la atelierul digital online în perioada 23-25.11.2016, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos

https://goo.gl/forms/FJafU1pMOTZPa4S83

Vă invităm, de asemenea, să ne urmăriți pe pagina evenimentului Atelier Digital – Sibiu 

https://www.facebook.com/events/1454463601248289/?active_tab=discussion

Persoană de contact:

Anabella Târnovan, anabella.tarnovan@ulbsibiu.ro, Tel. 0744 709 604

Săptămâna Digitală este un eveniment care face parte din programul Digital Leaders, un program de Leadership Digital, care se va derula în cadrul EduHub by ULBSÎn perioada următoare vom reveni cu mai multe informații despre acest proiect. 

Educația digitală în rândul tinerilor este o prioritate din perspectiva angajabilității și considerăm că este esențial să încurajăm și să sprijinim cât mai mulți studenți să își dezvolte competențele digitale. 

Back To Top