skip to Main Content

Edu Hub – Laboratorul de antreprenori, o nouă întâlnire

Cea de a doua etapă a întâlnirilor motivaționale din cadrul proiectului ”Edu Hub Laboratorul de antreprenori”, organizat de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va avea loc în 27 octombrie, de la ora 15,00, în Aula Magna.

După ce spătămâna trecută, Bianca Dăncilă și Dragoș Anastasiu și-au prezentat poveștile de antreprenori, de această dată, în fața studenților se vor afla Anabela Luca şi Dhaniel Nora.

”Edu Hub Laboratorul de antreprenori” este un program dezvoltat de ULBS împreună cu RBL. ”Acest modul de antreprenoriat urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial, a abilităților necesare și a unei idei de afacere (proprie sau bazată pe o oportunitate identificată în piață), care, la final, va fi prezentată către  investitori (pentru a primi finanțare)”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector al ULBS.

Acest modul îmbină informațiile livrate de către antreprenori, în cadrul a 10 workshop-uri, cu sfaturile din experiența acestora. În cadrul fiecărei sesiuni participanții vor avea parte de  exerciții practice prin care vor identifica o idee de afacere (dacă nu au deja una) și vor lucra în continuare pentru dezvoltarea ei, astfel încât să își lanseze afacerea proprie pe care să o prezinte în fața unor investitori.

Programul se va desfășura pe durata a 6 luni (octombrie 2016 – martie 2017) și se adresează studenților din cadrul ULBS (de la toate ciclurile de studii, toate specializările). În cadrul proiectului se vor desfășura workshop-uri practice, nu teorie, alături de antreprenori cu experiență locală și internațională, care le vor oferi studenților exemple personale  despre cum care au întâlnit și depășit obstacole mentale, operaționale și financiare.

Documente / Legături:

Back To Top