skip to Main Content

Proiectul ȘCOALA DE BUCĂTARI

ȘCOALA DE BUCĂTARI

 

Un proiect al „ASOCIAȚIEI ADI HĂDEAN” în colaborare cu UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” SIBIU, prin FACULTATEA DE ȘTIINȚE AGRICOLE, INDUSTRIE ALIMENTARĂ ȘI PROTECȚIA MEDIULUI, și ASOCIAȚIA ROTARY CLUB SIBIU

 

Proiectul Școala de Bucătari reprezintă o șansă importantă pentru tinerii pasionați de gastronomie, care doresc să urmeze o carieră în domeniu și care nu dispun de mijloacele financiare necesare

 

Proiectul se desfășoară pe perioada unui an de zile, în Sibiu. Cursanții vor parcurge partea de teorie, începând cu luna octombrie 2016, în cadrul Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului. Orele de practică se vor desfășura începând cu luna februarie, în bucătăriile unor restaurante de top din Sibiu, sub atenta îndrumare a unor bucătari consacrați.

 

La finalul acestui stagiu cei 10 de cursanți vor primi o scrisoare de recomandare din partea lui Adrian Hădean care să ateste stagiul efectuat, experiența acumulată permițându-le să se angajeze, cu succes, în acest domeniu.

 

Cine poate participa?

Tineri cu vârsta cuprinsă între 18-21 ani, având minim studii liceale, fără venituri și provenind din familii cu venituri reduse, care nu le permit accesarea unor cursuri de specialitate. Venitul cumulat al familiei să nu depășească suma de 800 ron net, pe membru de familie.

Aplicațiile se trimit pe adresa office@adihadean.ro până la data de 9 octombrie.

 

Ce include aplicația

  1. CV
  2. Motivația participării în proiect
  3. declarație pe propria răspundere că nu au venituri/provin din familii cu venituri mici (venitul cumulat nu depășește 800 ron net pe membru de familie)

 

Perioada de aplicare

19 septembrie – 9 octombrie 2016

 

Perioada de selecție

10 – 16 octombrie 2016

 

Pe 17 octombrie 2016 vor fi anunțați cursanții Școlii de Bucătari Sibiu.

Back To Top